DEATH STRANDİNG DİRECTOR'S CUT'IN SON FRAGMANI YAYINLANDI

DEATH STRANDİNG DİRECTOR'S CUT'IN SON FRAGMANI YAYINLANDI

24 Eylül'de PlayStation 5 için çıkacak

Sony Interactive Entertainment'in yayınladığı ve Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding Director's Cut'ın son fragmanı yayınlandı.

PlayStation.com ile oyun hakkındaki genel bilgiler:

PlayStation 5'in kusursuz Death Stranding deneyiminde parçalanmış bir toplumu birbirine bağlayın.

Efsanevi oyun yaratıcısı Hideo Kojima'dan türe meydan okuyan bir deneyim geliyor, şimdi bu kusursuz Director's Cut'ta PlayStation 5 için genişletilip yeniden düzenlendi.

Gelecekte, Death Stranding olarak bilinen gizemli bir olay, yaşayanlar ve ölüler arasında bir kapı açarak, öbür dünyadan grotesk yaratıkların, ıssız bir toplum tarafından gölgelenen düşmüş dünyada dolaşmasına yol açtı.

Sam Bridges olarak göreviniz, yok edilmiş bir Amerika'nın son kurtulanlarını birbirine bağlayarak insanlığa umut vermek.

Parçalanmış dünyayı adım adım yeniden birleştirebilir misin?

Temel Özellikler

  • PlayStation 5 Konsolu için Yeniden Düzenlendi – Bu kusursuz Death Stranding deneyiminde gelişmiş dövüş, daha fazla karakter eylemi ve özel oyuncu mücadeleleri için rekabetçi bir sıralama sistemi ile Sam Bridges'in denemelerine katılın. 
  • Genişletilmiş İçerik – Genişletilmiş bir alanda yeni görevlerle genişletilmiş bir hikayeyi deneyimleyin. Ek silahlar ve araçlardan yararlanın, yeni düşman türleriyle karşılaşın ve ekstra görevler ile mini oyunlar içeren Atış Poligonuyla Yarış Pisti gibi yeni yerleri keşfedin.
  • Eşsiz Social Strand Sistemi – Dünyanın dört bir yanından diğer oyuncularla bağlantıda kalın. Kendi dünyanızdaki ve diğerlerinin yapılarını yeniden inşa etmek için değerli kaynaklar bağışlayın ve katkılarından dolayı onları ödüllendirmek için sizinkinde görünen oyuncu yapılarını desteklemek için beğeniler sunun.

PlayStation 5 Özellikleri

  • Dokunsal Geri Bildirim – DualSense kablosuz denetleyicinin dokunsal geri bildirimi ile ortam etkilerini deneyimleyin. Uyarlanabilir tetikleyiciler: Uyarlanabilir tetik direnciyle Death Stranding dünyasına yaklaşın.
  • Uyumlu Kulaklıklarda Tempest 3D AudioTech – Ses efektlerinin 3D Audio'da canlandığını duyun (uyumlu kulaklık gerektirir).
  • Hızlı Yükleme – PlayStation 5 konsolunun ultra hızlı SSD'si ve neredeyse anında yükleme süreleriyle harekete geçin.
  • Çarpıcı Görseller – İki resim modundan birini seçin: Yükseltilmiş 4K ve saniyede 60 kareye kadar Performans Modu veya hem ultra geniş hem de HDR desteği ile doğal 4K'da Doğruluk Modu.

Death Stranding Director's Cut , 24 Eylül'de PlayStation 5 için çıkacak.

Aşağıda yeni yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

[post_ads_2]

YORUMLAR

Ad

Nintendo Switch,145,PC,387,PlayStation,739,Xbox,329,
ltr
item
Oyuner: DEATH STRANDİNG DİRECTOR'S CUT'IN SON FRAGMANI YAYINLANDI
DEATH STRANDİNG DİRECTOR'S CUT'IN SON FRAGMANI YAYINLANDI
DEATH STRANDİNG DİRECTOR'S CUT'IN SON FRAGMANI YAYINLANDI
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzr1C5IRm5C0dUuB0JAv-UnRbVNj4RFC3y2zQ0zjFebaKKQE-HUTdyb5gnhG7CP0EK-jkkrX-0v3qIA3dc-jGffiTo1OGijOHztA-w0NVMySG0jfpk1NiKD6cXqm5Mtlmo-5B5nKInjA/w640-h360/Death-Stranding-oyuner-ps5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzr1C5IRm5C0dUuB0JAv-UnRbVNj4RFC3y2zQ0zjFebaKKQE-HUTdyb5gnhG7CP0EK-jkkrX-0v3qIA3dc-jGffiTo1OGijOHztA-w0NVMySG0jfpk1NiKD6cXqm5Mtlmo-5B5nKInjA/s72-w640-c-h360/Death-Stranding-oyuner-ps5.jpg
Oyuner
https://www.oyuner.com/2021/09/death-stranding-directors-cutin-son.html
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/2021/09/death-stranding-directors-cutin-son.html
true
4747272260143675194
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı HEPSİNİ GÖR Daha fazla oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By ANA SAYFA SAYFALAR GÖNDERİLER Hepsini Gör SİZİN İÇİN TAVSİYE EDİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi eşleşmesi bulunamadı Ana Sayfa Pazar Pazartesş Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzrt Salı Çrşmb Prşmb Cuma Cmrts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nisan Mayıs Hzrn Tmmz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Şu anda 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip et BU PREMIUM İÇERİK KİLİTLİ ADIM 1: Bir sosyal ağda paylaşın ADIM 2: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalandı Kodlar / metinler kopyalanamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] (veya Mac'te CMD + C) tuşlarına basın İçerik Tablosu