Square Enix, PS5, PS4 ve PC için aksiyon RPG Valkyrie Elysium'u duyurdu

Valkyrie Elysium, Valkyrie Elysium çıkış tarihi, Valkyrie Elysium oynanış, Valkyrie Elysium platformlar

Bu yıl içerisinde çıkacak.

Yayıncı Square Enix ve geliştirici Soleil , Valkyrie serisinin yeni aksiyon RPG'si Valkyrie Elysium'u PlayStation 5 , PlayStation 4 ve PC (Steam) için duyurdu.

Square Einx aracılığıyla oyun hakkında genel bilgiler:

Fragman, tanrıların en yükseği ve tüm yaratılışın hükümdarı tarafından dünyanın kaderiyle emanet edilen oyunun kahramanı genç Valkyrie'ye ilk bakışı sunuyor. Görevinde çeşitli düşmanlarla karşılaşacak ve dünyanın yıkımı olan Ragnarok'u önlemek için çeşitli silahlar, sihir ve müttefiklerinin gücünü kullanması gerekecek.

Valkyrie Elysium , bir aksiyon RPG'si için yeniden tasarlanan dövüş ve kombo sistemler gibi klasik dövüş mekanikleriyle seriyi yeni bir yönde ilerletirken, normal Motoi Sakuraba serisinin müziğiyle köklerine sesleniyor. 

PlayStation Blog aracılığıyla bazı ek bilgiler :

Valkyrie Elysium nedir ?

Valkyrie Elysium , destansı bir hikaye, güzel ortamlar ve strateji, aksiyon ve düşünme ve tepki verme yeteneğinizi test edecek benzersiz bir kombo sistemi birleştiren yeni bir hızlı tempolu savaş sistemi içeren bir aksiyon RPG'sidir.

Bu cesur savaşçı harap topraklara inerken birçok zorlukla karşılaşır… ve yaklaşan yıkımın ardındaki gizli gerçeği ortaya çıkarır.

Valkyrie Elysium'un Oynanışı

Valkyrie Elysium ayrıca Einherjar gibi Valkyrie serisinin klasik oyun tarzının unsurlarını da içeriyor ; kahramana katılacak ve çağrıldığında onun yanında savaşacak olan askere alınabilir savaşçılar. Serinin ruhunu heyecan verici, modern bir şekilde yakalayan inanılmaz sanat tasarımıyla da güzel bir oyun. PlayStation 5'te ayrıca 4K ve saniyede 60 kare hızında çalışıyor ve güzel bir şekilde canlı görünen ve hissedilen bir macera sunuyor.

Ve tabii ki, müzikten bahsetmeliyiz. Serinin bestecisi Motoi Sakuraba geri dönüyor ve oyunun çarpıcı skoruna katkıda bulunuyor. RPG'ler güçlü bir film müziğine sahip olduklarında her zaman daha iyidir ve bu, tam anlamıyla kulaklarınıza müzik olacak.

Aşağıdaki duyuru fragmanını izlemeyi unutmayın

[post_ads_2]

YORUMLAR

Ad

Nintendo Switch,145,PC,388,PlayStation,739,Xbox,329,
ltr
item
Oyuner: Square Enix, PS5, PS4 ve PC için aksiyon RPG Valkyrie Elysium'u duyurdu
Square Enix, PS5, PS4 ve PC için aksiyon RPG Valkyrie Elysium'u duyurdu
Valkyrie Elysium, Valkyrie Elysium çıkış tarihi, Valkyrie Elysium oynanış, Valkyrie Elysium platformlar
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3EJQBVdQdebQwUlb6AtpY8CEvO1FkgTlzqkUtoOAmmUFl8evM0o1q33kU_XAwiupuwbxxZYQAgfETBh8DS1_YlgAFLMrEczyeZxv2k8tthk4xcdJBZ44CsrFuPdS6kLpGNc1qyAbHrb2JtrnYjAwqTQ1GonQhVhzO4K2TkrKMGPVcr2NCw-zVCw=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3EJQBVdQdebQwUlb6AtpY8CEvO1FkgTlzqkUtoOAmmUFl8evM0o1q33kU_XAwiupuwbxxZYQAgfETBh8DS1_YlgAFLMrEczyeZxv2k8tthk4xcdJBZ44CsrFuPdS6kLpGNc1qyAbHrb2JtrnYjAwqTQ1GonQhVhzO4K2TkrKMGPVcr2NCw-zVCw=s72-w640-c-h360
Oyuner
https://www.oyuner.com/2022/03/square-enix-ps5-ps4-ve-pc-icin-aksiyon.html
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/2022/03/square-enix-ps5-ps4-ve-pc-icin-aksiyon.html
true
4747272260143675194
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı HEPSİNİ GÖR Daha fazla oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By ANA SAYFA SAYFALAR GÖNDERİLER Hepsini Gör SİZİN İÇİN TAVSİYE EDİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi eşleşmesi bulunamadı Ana Sayfa Pazar Pazartesş Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzrt Salı Çrşmb Prşmb Cuma Cmrts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nisan Mayıs Hzrn Tmmz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Şu anda 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip et BU PREMIUM İÇERİK KİLİTLİ ADIM 1: Bir sosyal ağda paylaşın ADIM 2: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalandı Kodlar / metinler kopyalanamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] (veya Mac'te CMD + C) tuşlarına basın İçerik Tablosu